WiseLab bezorgt jou de juiste supplementen om je hoogste mentale potentieel te bereiken zodat jij je dromen kan waar maken.

De ingrediënten: 

Acetyl-L-carnitine

Acetyl-L-carnitine is de geactelyleerde vorm van (L-)carnitine. Deze stof komt vaak voor in vlees en in mindere mate plantaardige voedingsmiddelen. Deze twee stoffen zin semi essentiële aminozuren die  onder bepaalde omstandigheden is de endogene synthese onvoldoende om in de behoefte te voorzien. Daar kan acetyl-L-carnitine mee helpen om in deze behoefte te worden voorzien.

Cafeïne

Caffeine is een nootropic stof die invloed heeft op de neurotransmitter acetylcholine. Dit is een signaalstof in de zenuwuiteinde die impulsen overdraagt van cel naar cel. Deze stof heeft een positieve invloed op je zelfvertrouwen en creativiteit.

L-Theanine

L-theanine is een natuurlijke aminozuur wat zorgt voor rust in je lichaam en gaat stres tegen. De aminozuren zijn belangrijke bouwstenen van lichaamseigen moleculen. De stof lijkt qua structuur de belangrijkste neurotransmitter in onze hersenen.

XT-01

Voor de beste werking gebruik je XT-01 in de ochtend voor je ontbijt. 2 capsules met water, binnen 30 minuten werkt het al.
Probeer het nu tijdelijk gratis uit!

Betaalmogelijkheden

Accreditatie